Huis > producten > De Machine van de het ziekenhuisverstuiver >
Hoge atomiseringssnelheid ziekenhuis vernevelingsmachine met 9-18 ml capaciteit DC5V

Hoge atomiseringssnelheid ziekenhuis vernevelingsmachine met 9-18 ml capaciteit DC5V

Hoge atomiseringsgraad ziekenhuisverneveler

18 ml capaciteit ziekenhuisvernevelaar

DC5V ziekenhuisverdundelaar

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

deePNebu

Modelnummer:

A18+, A18, B9, C9

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Spanning:
DC5V of 3V
Materiaal:
Medische kwaliteit
Geluidsniveau:
≤40db
Naam van het product:
De Machine van de het ziekenhuisverstuiver
Frequentie:
108 kHz
Vernevelingssnelheid:
≥0.3mL/min
Partikelgrootte:
≤ 3,5 μm
Capaciteit:
9-18ml
Productomschrijving

Hoge atomisatie snelheid ziekenhuis vernevelingsmachine met 9-18 ml capaciteit DC5V

Productbeschrijving:

Ziekenhuisvernevelingsmachine - Uw oplossing voor effectieve en veilige verneveling
De Intelligente Mesh Nebulizer wordt geintroduceerd

Onze ziekenhuisvernevelingsmachine is uitgerust met de nieuwste Intelligent Mesh-technologie, die efficiënte en precieze verneveling levert voor patiënten met ademhalingsproblemen.In tegenstelling tot traditionele nebulizerOnze machine maakt gebruik van een trillend gaas om een fijne mist van medicijnen te creëren, zodat elke druppel wordt geatomiseerd en naar de longen wordt geleverd.

Perfect voor thuisgebruik

Onze verneveler is ontworpen voor thuisgebruik, waardoor het handig is voor patiënten die regelmatig moeten vernevelen.Dit maakt het een perfecte oplossing voor patiënten met chronische ademhalingsproblemen zoals astma., COPD, en bronchitis.

De beste keuze voor astmapatiënten

Onze ziekenhuisverdundelaar is een uitstekende keuze voor astmapatiënten.ervoor zorgen dat het medicijn diep in de longen komt voor snellere verlichtingBovendien is het door het lage geluidsniveau (≤40 dB) ideaal voor gebruik zelfs's nachts tijdens het slapen.

Materiaal van hoge kwaliteit voor medische doeleinden

Onze vernevelingsmachine is gemaakt van hoogwaardige medische materialen, zodat het veilig en hygiënisch is om te gebruiken.het geschikt maken voor gebruik door mensen van alle leeftijden, met inbegrip van kinderen en ouderen.

Grote capaciteit en laag energieverbruik

De Nebulizer Machine heeft een capaciteit van 9-18 ml, waardoor je langere tijd kunt nebulizeren zonder dat je vaak moet vullen.verbruikt slechts 1-1.5W aan vermogen, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor patiënten.

Investeer nu in uw gezondheid

Laat ademhalingsproblemen je niet weerhouden van een vol en actief leven.Met zijn intelligente mesh technologie, draagbaar ontwerp, medisch materiaal, grote capaciteit en laag stroomverbruik, het is de ultieme keuze voor uw ademhalingsbehoeften.Investeer vandaag nog in uw gezondheid en ervaar het verschil dat onze vernevelaar kan maken..

 

Kenmerken:

 • Naam van het product: Nebulizer voor ziekenhuizen
 • Capaciteit: 9-18 ml
 • Deeltjesgrootte: ≤ 3,5 μm
 • Vertoomingssnelheid: ≥ 0,3 ml/min
 • Vermogen: 1-1,5 W
 • Kinderen Nebulizer Machine
 • Klinische vernevelingsmiddelen
 • Home Nebulizer Machine
 

Technische parameters:

Productnaam Ziekenhuisverdundelaar
Spanning DC5V of 3V
Geluidsniveau ≤ 40 dB
Atomisatiepercentage ≥ 0,3 ml/min
Kracht 1-1,5 W
Partikelgrootte ≤ 3,5 μm
Capaciteit 9-18 ml
Materiaal Medische kwaliteit
Frequentie 108 kHz
Klinische vernevelingsmiddelen Koelverdundelaar voor microtoom
Home Nebulizer Machine Ziekenhuisverdundelaar
 

Toepassingen:

Ziekenhuisverdundelaar

Merknaam: deePNebu

Modelnummer: A18+, A18, B9, C9

Oorsprong: China

Ruisniveau: ≤ 40 dB

Naam van het product: Nebulizer voor ziekenhuizen

Vertoomingssnelheid: ≥ 0,3 ml/min

Spanning: DC5V of 3V

Materiaal: medisch

Productbeschrijving

De Hospital Nebulizer Machine, ook bekend als deePNebu, is een hoogwaardige en draagbare verneveler die is ontworpen voor ziekenhuisgebruik en voor kinderen.Het is een medisch product dat vloeibare medicijnen effectief kan omzetten in fijne mist voor gemakkelijke inademing..

Deze vernevelingsmachine is compact en licht, waardoor het gemakkelijk te dragen en overal te gebruiken is.een stille werking waarborgt die patiënten of kinderen niet zal storenMet een geluidsniveau van ≤ 40 dB is het perfect voor gebruik in een ziekenhuisomgeving waar een stille omgeving cruciaal is voor het comfort en herstel van de patiënt.

De atomiseringssnelheid van deze vernevelingsmachine is ≥ 0,3 ml/min, wat betekent dat het vloeibare geneesmiddelen snel en efficiënt in mist kan omzetten.Dit maakt het een ideale keuze voor patiënten die onmiddellijke verlichting nodig hebben en voor jonge kinderen die moeite hebben met het gebruik van traditionele inhalatoren.

DeePNebu biedt vier verschillende modellen aan om aan verschillende behoeften te voldoen. Het A18+-model wordt geleverd met een oplaadbare batterij en een extra grote medicijnbeker, waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik.Het A18 model is ook oplaadbaar en heeft een grote medicijnbekerHet B9-model wordt aangedreven door twee AA-batterijen en heeft een middelgrote medicatiebeker. Het C9-model wordt aangedreven door een USB-kabel en heeft een kleine medicatiebeker.perfect voor kortdurend gebruik of voor reizen.

Toepassing en scènes
 • Draagbare vernevelaar:Dit product is ideaal voor patiënten die onderweg een vernevelaar moeten gebruiken.
 • Kinderen Nebulizer Machine:DeePNebu is ontworpen met kinderen in het achterhoofd. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een leuk ontwerp dat het vernevelingsproces minder intimiderend kan maken voor jonge patiënten.
 • Ziekenhuisverdundelaar:Met zijn geluidsreductietechnologie en hoge atomisatiegraad is deePNebu een uitstekende keuze voor ziekenhuizen en klinieken.het maken van een essentieel hulpmiddel voor zorgverleners.

Over het algemeen is de ziekenhuisnebulizer machine van deePNebu een betrouwbaar en efficiënt product dat snel en gemakkelijk verlichting kan bieden aan patiënten.en een hoge atomisatie snelheid maken het een top keuze voor zowel persoonlijk als ziekenhuis gebruik.

 

Aanpassing:

Ziekenhuisvernevelingsmachine - Op maat gemaakte service

Merknaam:deepPNebu

Modelnummer:A18+, A18, B9, C9

Plaats van oorsprong:China

Spanning:DC5V of 3V

Frequentie:108 kHz

Partikelgrootte:≤ 3,5 μm

Capaciteit:9-18 ml

Vernietigingspercentage:≥ 0,3 ml/min

OnzedeepPNebuHet merk biedt een reeks vernevelingsmachines die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in ziekenhuizen.Onze op maat gemaakte diensten zorgen ervoor dat onze producten voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

OnzeKinderen Nebulizer MachineDe modellen (A18+ en A18) zijn speciaal ontworpen om kindvriendelijk te zijn, met leuke en kleurrijke ontwerpen om het vernevelingsproces voor kinderen aangenamer te maken.Deze modellen hebben ook een lager geluidsniveau om ongemak voor jongere patiënten te verminderen.

Voor klinische doeleinden is onzeKlinische vernevelingsmiddelenHet model (B9) biedt een hogere ontploffingssnelheid voor snellere behandeltijden en een grotere capaciteit van 18 ml voor langere behandelingen.Dit model is perfect voor gebruik in ziekenhuizen en andere medische faciliteiten.

OnzeHome Nebulizer MachineHet model (C9) is compact en licht, waardoor het ideaal is voor thuisgebruik.Dit model is ook geschikt voor reizen., waardoor patiënten hun nebulizeringsbehandelingen kunnen voortzetten terwijl ze onderweg zijn.

Naast onze standaardmodellen, bieden we ook op maat gemaakte opties voor spanning en capaciteit om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.Het is belangrijk om te zorgen voor een efficiënte en effectieve toediening van medicijnen in de vorm van fijne deeltjes (≤3.5 μm).

BijdeepPNebu, begrijpen wij het belang van betrouwbare en hoogwaardige vernevelingsmachines in ziekenhuizen.Daarom ondergaan onze producten strenge tests om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de industriestandaarden en optimale prestaties bieden voor onze klanten.Vertrouw ons om u de beste oplossingen te bieden voor uw vernevelaarbehoeften.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

Onze ziekenhuisvernevelingsmachine is zorgvuldig verpakt en verzonden om de veilige aankomst en optimale prestaties voor onze klanten te garanderen.

Verpakking

De ziekenhuisverdundelaar is verpakt in een stevige en duurzame doos om te beschermen tegen eventuele schade tijdens het vervoer.De doos is verzegeld om te voorkomen dat stof of vocht het apparaat binnendringt en mogelijk beïnvloedt.

In de doos wordt de vernevelingsmachine stevig op zijn plaats gehouden door schuiminzetstukken en beschermende verpakkingsmaterialen om beweging of botsing tijdens het vervoer te voorkomen.

Vervoer

We bieden zowel binnenlandse als internationale verzendmogelijkheden voor onze Hospital Nebulizer Machine. Alle orders worden verwerkt en verzonden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Wij maken gebruik van betrouwbare en betrouwbare transportmaatschappijen om de tijdige en veilige levering van onze producten te garanderen.inclusief standaard landvervoer of versnelde verzending voor een snellere levering.

Voor internationale bestellingen kunnen extra verzendkosten gelden en zijn klanten verantwoordelijk voor eventuele douanerechten of invoerrechten.

Zodra de bestelling is verzonden, ontvangen klanten een trackingnummer om hun pakket te volgen en de geschatte leverdatum.

Klanttevredenheid

Bij Hospital Nebulizer Machine zijn we trots op hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice.onze klanten zijn niet tevreden met hun aankoop of ervaren problemen met het product, bieden we een probleemloos retourbeleid en 24/7 klantondersteuning om eventuele problemen op te lossen.

Dank u voor het kiezen van onze ziekenhuis nebulizer machine. We hopen dat het verlichting biedt en uw ademhalingsgezondheid verbetert. Voor verdere vragen, neem contact op met onze klantenservice.

 

Vragen:

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
  A: De merknaam van dit product is deePNebu.
 • V: Welke verschillende modellen zijn er voor dit product?
  A: De verschillende modellen die beschikbaar zijn voor dit product zijn A18+, A18, B9 en C9.
 • V: Waar wordt dit product gemaakt?
  A: Dit product is gemaakt in China.
 • V: Is dit product geschikt voor alle leeftijden?
  A: Ja, dit product is geschikt voor alle leeftijden.
 • V: Hoe vaak moet de vernevelaar worden gereinigd?
  A: Het wordt aanbevolen de verneveler na elk gebruik te reinigen en eenmaal per week grondig te reinigen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Draagbaar Mesh Nebulizer Leverancier. Copyright © 2022-2024 mesh-nebulizers.com . Alle rechten voorbehoudena.