Huis > producten > De Machine van de jonge geitjesverstuiver >
Verwijderbare batterij kindernebulizer machine klasse IIa voor de behandeling van astma

Verwijderbare batterij kindernebulizer machine klasse IIa voor de behandeling van astma

Klasse IIa Vernevelingsmachine voor kinderen

Verwijderbare batterij kind vernevelingsmachine

Astmabehandeling Kind Nebulizer Machine

Place of Origin:

China

Merknaam:

deePNebu

Model Number:

A18+, A18, B9, C9

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Model:
Draagbare Compressorverstuiver
Werktemperatuur:
10°C - 40°C
Functie:
6 dagen Oude Direct aan alveolen
ME geclassificeerd:
Klasse IIa
Technologie:
gebroken anti
Stroomvoorziening:
Verwijderbare Batterij
contra-indicatie:
- Nee, niet echt.
Vernevelingssnelheid:
00,25-0,6 ml/min
Productomschrijving

 

Verwijderbare batterij kindernebulizer machine klasse IIa voor de behandeling van astma

Productbeschrijving:

De Portable Compressor Nebulizer is een state-of-the-art kindernebulizer machine, speciaal ontworpen om efficiënte ademhalingstherapie voor kinderen te bieden in het comfort van hun eigen huis.Deze draagbare vernevelingsmachine voor kinderen is ontworpen met de behoeften van jongeren in gedachten., zodat het niet alleen effectief is, maar ook gebruiksvriendelijk en veilig is voor kinderen die het onder toezicht van een volwassene gebruiken.

Onze Kindercompressor Nebulizer Machine is een compact en lichtgewicht apparaat, met afmetingen van 6,7 x 3,5 x 7,5 inch, waardoor het zeer draagbaar en gemakkelijk te dragen is.Of je nu op reis bent of van de ene kamer naar de andere gaat., deze machine is ontworpen om te gaan waar uw kind ook gaat, zodat ze toegang hebben tot hun medicijnen wanneer ze het nodig hebben.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit apparaat is de voedingsmodus, die een verwijderbare batterij bevat.met een vermogen van niet meer dan 50 W,Met deze afneembare batterij kunt u ervoor zorgen dat uw kind zijn medicatie consistent en effectief krijgt, zelfs onderweg.

Het werktemperatuurbereik van 10°C tot 40°C maakt het mogelijk dat de kinderverdundelaar optimaal in verschillende omgevingen functioneert.het apparaat is ontworpen om binnen dit temperatuurbereik efficiënt te werken;, waardoor een betrouwbare prestatie wordt gewaarborgd onder de meeste leefomstandigheden.

Onze draagbare vernevelingsmachine voor kinderen is in een aantrekkelijke kleuren doos aangeboden, waardoor het een aangename aanvulling is op de gezondheidszorg van elk kind.De verpakking is ontworpen om kinderen aantrekkelijk te maken en dient ook als een handige opslagoplossing om alle componenten georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden.

Naast de bovengenoemde voordelen, is de Kids Compressor Nebulizer Machine gebouwd met hoogwaardige materialen die duurzaam en langdurig zijn,ervoor te zorgen dat het bestand is tegen de dagelijkse slijtage van regelmatig gebruikDe vernevelaar is voorzien van eenvoudig te bedienen bedieningselementen en is ontworpen met een kindvriendelijke interface die de angst van de behandeltijd wegneemt.De eenvoudige inrichting en de stille bediening zorgen ervoor dat zowel het kind als de verzorger een stressvrije ervaring hebben.

Met deze Nebulizer voor kinderen kunnen ouders en verzorgers er zeker van zijn dat hun kind hun medicijnen krijgt in een vorm die zowel effectief als efficiënt is.De door de vernevelaar geproduceerde aërosooldruppels zijn van een optimale grootte voor diepe longpenetratieOf het nu gaat om de behandeling van astma, allergieën of andere ademhalingsproblemen.Dit apparaat is in staat om een breed scala aan voorgeschreven medicijnen te leveren..

De Draagbare Compressor Nebulizer is meer dan een medisch apparaat, het is een hulpmiddel dat de gezondheid en het welzijn van kinderen met ademhalingsproblemen ondersteunt.Door de keuze voor deze kindervernevelingsmachine, investeert u in een product dat functionaliteit, draagbaarheid en gebruiksgemak combineert, zodat de ademhalingstherapie van uw kind zo comfortabel en effectief mogelijk is.

De compressor-nebulizer voor kinderen is een essentieel apparaat voor elk gezin met een kind dat verneveling nodig heeft.geschikt werktemperatuurbereikHet is een uitstekende keuze voor de ademhalingsbehoeften van uw kind. Neem de gemoedsrust aan die gepaard gaat met het weten dat de gezondheid van uw kind wordt ondersteund door een betrouwbare,voor kinderen geschikt vernevelingsapparaat.

 

Kenmerken:

  • Productnaam: Nebulizer voor kinderen
  • Deeltjesverdeling: ≥ 70% Fijne deeltjes 1,5-3um
  • Stroomvoorziening: verwijderbare batterij
  • Werktemperatuur: 10°C - 40°C
  • Voordelen: Dubbelkanaal en kamer
  • Stroomvoorziening: USB-type-c en alkalische batterijen
  • Ook bekend als: Kids Compressor Nebulizer Machine
  • Geschikt voor: kindernebulizer
  • Ontworpen voor: Nebulizer voor de ademhaling van kinderen
 

Technische parameters:

Parameter Specificatie
Pakket Details Kleurdoos
Naam van de vernevelaar Medische netverneveler
Werktemperatuur 10°C - 40°C
Verdunningspercentage 00,25-0,6 ml/min
Verdeling van deeltjes ≥ 70% Fijne deeltjes 1,5-3um
Afmetingen 6.7 x 3.5 x 7.5 inch
Functie 6 dagen lang rechtstreeks naar de alveoli
Classificatie van instrumenten Klasse IIa
Stroomvoorziening Verwijderbare batterij
Stroomvoorziening USB-type-c, alkalische batterijen
 

Toepassingen:

Het merk deePNebu, bekend om zijn toewijding aan de gezondheid van de ademhaling van kinderen, biedt een reeks Kids Nebulizer Machines aan die zijn ontworpen om ademhalingsproblemen bij kinderen te verlichten.,en C9 zijn zorgvuldig vervaardigd met geavanceerde Anti Broken technologie, die duurzaamheid en levensduur garandeert.Deze medische netvernevelers onderscheiden zich op de markt door hun betrouwbaarheid en effectieve vernevelingspercentages van 0.25-0.6 ml/min, waardoor ze geschikt zijn voor continu gebruik tijdens ademhalingsbehandelingen.

De DeepNebu Kids Nebulizer Machine is een essentieel hulpmiddel voor het behandelen van ademhalingsproblemen van kinderen zoals astma.het zorgt voor een efficiënte aerosol medicijnlevering rechtstreeks naar de longenKinderartsen raden vaak het gebruik van dergelijke apparaten aan om een nauwkeurige dosering en effectieve behandelingsresultaten te garanderen.

Bovendien is de deePNebu Pediatric Handheld Nebulizer Machine ontworpen voor gemak en gebruiksgemak.Of zelfs op school.Ouders kunnen het compacte apparaat gemakkelijk meenemen om ervoor te zorgen dat hun kind altijd en overal snel hulp krijgt.De deepPNebu vernevelaar is een veilige keuze voor de meeste kinderen..

Wanneer een kind worstelt met ademhalingsproblemen zoals bronchitis, allergieën of andere ademhalingsinfecties, is de deePNebu Child Breath Nebulizer Machine een betrouwbare bron van behandeling.Door het vermogen van de machine om vloeibare medicijnen om te zetten in een fijne nevel, kan het medicijn dieper in de longen doordringenDeze functie is vooral gunstig tijdens het seizoen van verkoudheid en griep, wanneer kinderen gevoeliger zijn voor ademhalingsziekten.

Over het algemeen is de deePNebu Kids Nebulizer Machine een onmisbaar apparaat in de behandeling van pediatrische ademhalingsproblemen.maakt het een uitstekende keuze voor ouders die een betrouwbare oplossing zoeken voor de ademhalingsproblemen van hun kindDe opname van verschillende modellen zoals de A18+, A18, B9 en C9 zorgt ervoor dat er een perfecte pasvorm is voor de behoeften en voorkeuren van elk gezin.

 

Aanpassing:

Merknaam:deepPNebu

Modelnummer:A18+, A18, B9, C9

Plaats van oorsprong:China

Stroomvoorziening:Verwijderbare batterij

Contra-indicatie:- Nee.

Classificatie van instrumenten:Klasse IIa

Deeltjesverdeling:≥ 70% Fijne deeltjes 1,5-3um

Vernevelingspercentage:00,25-0,6 ml/min

Ontdek het gemak van onze DeepNebu Kids Compressor Nebulizer Machine, perfect voor de ademhalingsbehoeften van uw kind.De Pediatric Portable Nebulizer Machine zorgt voor een snelle en efficiënte medicatielevering.Onze kindervernevelingsmachine is ontworpen met een verwijderbare batterij, die de flexibiliteit en gemak biedt die uw kind verdient.

 

Ondersteuning en diensten:

De Kids Nebulizer Machine is ontworpen om ademhalingsmedicijnen efficiënt en gemakkelijk te leveren, zodat uw kind de best mogelijke zorg krijgt.Ons product is gebouwd met de hoogste veiligheidsnormen en is gebruiksvriendelijk om aan de behoeften van kinderen van verschillende leeftijden te voldoen.

Om de optimale prestaties van uw Nebulizer voor kinderen te garanderen, volgt u de gebruiksaanwijzing zorgvuldig.is van cruciaal belang voor de levensduur en effectiviteit van het productDit omvat het schoonmaken en vervangen van de luchtfilters, vernevelingskop, mondstuk en masker zoals aanbevolen.

Indien u problemen ondervindt met uw Nebulizer voor kinderen, raadpleegt u het gedeelte voor probleemoplossing in de gebruiksaanwijzing.Veel veelvoorkomende problemen kunnen snel worden opgelost door de stap-voor-stap handleiding te volgen.

Voor meer gedetailleerde ondersteuning biedt ons toegewijde Technical Support Team hulp bij eventuele technische problemen die u met uw machine kunt ondervinden.Ons team is goed uitgerust om u te helpen de functionaliteit van de machine te begrijpen, begeleidt u bij eventuele operatieve problemen en biedt oplossingen om ervoor te zorgen dat de vernevelaarbehandeling van uw kind effectief en probleemloos is.

Naast technische ondersteuning, bieden we een reeks diensten om uw ervaring met de Kids Nebulizer Machine te verbeteren.Dit omvat educatieve bronnen om u en uw kind te helpen ademhalingsproblemen beter te begrijpen en te beheersen, vervanging van toebehoren en productverbetering indien beschikbaar.

Uw tevredenheid en de gezondheid van uw kind zijn onze hoogste prioriteiten.We zijn vastbesloten om u te voorzien van een uitgebreid ondersteuningssysteem voor uw Kids Nebulizer Machine om ervoor te zorgen dat het de behoeften van uw kind effectief dient.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking van het product voor Nebulizer voor kinderen:

De Nebulizer Machine voor kinderen wordt veilig verpakt in een kindvriendelijke, kleurrijke doos die is ontworpen om de interesse van jonge patiënten te wekken en om eventuele zorgen over nebulizeringstherapie te verlichten.De doos bevat een gedeeltelijk dienblad om de hoofdunit in te houden, masker, buizen en accessoires op hun plaats, zodat ze tijdens het vervoer beschermd zijn tegen beschadiging.duidelijke richtlijnen geven aan ouders en verzorgers.

Verzendingsinstructies voor Nebulizer voor kinderen:

Onze Nebulizer Machine voor kinderen wordt zorgvuldig verzonden om te verzekeren dat het in perfecte staat aankomt.met voldoende vullingsmateriaal om het tijdens het vervoer te dempenHet verzendetiket bevat een "Fragile"-melding om vervoerders te waarschuwen om het pakket met extra voorzichtigheid te behandelen.We raden aan om een verzendoptie te kiezen die opsporing en verzekering omvat voor extra gemoedsrustBij verzending ontvangen klanten een verzendbevestigingsmail met de trackinggegevens om de leveringstatus van hun bestelling te controleren.

 

Vragen:

V1: Voor welke leeftijdsgroep is de deePNebu Kids Nebulizer Machine geschikt?

A1:De deepPNebu Kids Nebulizer Machine is ontworpen voor kinderen van alle leeftijden, van baby's tot adolescenten.het is belangrijk om een arts te raadplegen om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor de specifieke medische behoeften van uw kind.

V2: Kan de deepPNebu-nebulizer zowel voor verkoudheid als voor astma worden gebruikt?

A2:Ja, de deePNebu Kids Nebulizer Machine kan worden gebruikt om medicijnen toe te dienen voor een verscheidenheid aan ademhalingsproblemen, waaronder verkoudheid, astma en andere ademhalingsstoornissen.Volg altijd de instructies van uw arts met betrekking tot medicijnen en gebruik.

V3: Zijn de deepPNebu vernevelaars A18+, A18, B9 en C9 draagbaar?

A3:Ja, alle modellen van de deePNebu Kids Nebulizer Machine inclusief A18+, A18, B9 en C9 zijn ontworpen om lichtgewicht en draagbaar te zijn, waardoor het gemakkelijk is om behandeling te verlenen waar het nodig is.

V4: Welk soort medicijnen kan met de deePNebu Kids Nebulizer Machine worden gebruikt?

A4:De deePNebu Kids Nebulizer Machine is compatibel met een breed scala aan vloeibare medicijnen die voorgeschreven worden voor vernevelingstherapie.Het is belangrijk om alleen de medicijnen te gebruiken die door de zorgverlener van uw kind zijn voorgeschreven en om hun instructies voor dosering en frequentie te volgen.

V5: Hoe maak ik de deepPNebu Kids Nebulizer Machine schoon en onderhoud ik deze?

A5:Om een goede werking en hygiëne te garanderen, dient de verneveler na elk gebruik schoongemaakt te worden.Spoel grondig af en laat de lucht drogenVoor gedetailleerde onderhoudsinstructies raadpleegt u de gebruikershandleiding die bij uw specifieke model is geleverd (A18+, A18, B9, C9).

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Draagbaar Mesh Nebulizer Leverancier. Copyright © 2022-2024 mesh-nebulizers.com . Alle rechten voorbehoudena.