Huis > producten > De Machine van de jonge geitjesverstuiver >
Alkaline batterijen Power Kids Nebulizer Machine voor Medisch Mesh Nebulizer

Alkaline batterijen Power Kids Nebulizer Machine voor Medisch Mesh Nebulizer

Medische Mesh Kids Nebulizer Machine

Alkaline batterijen Power Kids Nebulizer Machine

7.5 inch Nebulizer Machine

Place of Origin:

China

Merknaam:

deePNebu

Model Number:

A18+, A18, B9, C9

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Werktemperatuur:
10°C - 40°C
Verstuiversnaam:
medische mesh vernevelaar
Vernevelingssnelheid:
00,25-0,6 ml/min
contra-indicatie:
- Nee, niet echt.
Afmetingen:
6.7 x 3.5 x 7.5 inch
Indeling van instrumenten:
Klasse IIa
Technologie:
gebroken anti
Stroomvoorziening:
De Alkalische batterijen van type-c USB
Productomschrijving

 

Alkaline batterijen Power Kids Nebulizer Machine voor Medisch Mesh Nebulizer

Productbeschrijving:

Het introduceren van de nieuwste innovatie in de ademhalingszorg voor jongeren,onze Kids Nebulizer Machine is een geavanceerde oplossing ontworpen om een naadloze en effectieve aerosol therapie ervaring voor kinderen te biedenHet product is met precisie ontworpen en valt onder de instrumentenclassificatie van klasse IIa, waardoor de naleving van de normen voor gezondheid en veiligheid en de regelgeving voor medische hulpmiddelen wordt gewaarborgd.

Onze Pediatric Handheld Nebulizer Machine heeft een modern, draagbaar compressor nebulizer model dat functionaliteit combineert met gemak.Het compacte ontwerp maakt het voor zowel ouders als kinderen gemakkelijk te hanteren, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijks gebruik, zowel thuis als onderweg.geeft rust aan de ouders en troost aan het kind.

Wat de toediening van medicijnen betreft, is de effectiviteit van een vernevelingsmiddel grotendeels afhankelijk van het vermogen om de juiste grootte van deeltjes te produceren.Onze kinderen Ultrasone Nebulizer Machine uitblinkt op dit gebied, met deeltjes Verdeling van ≥ 70% fijne deeltjes in het bereik van 1,5-3um.Deze optimale deeltjesgrootte zorgt ervoor dat het medicijn diep in de longen wordt afgeleverd voor maximaal therapeutisch effect, speciaal voor de behoeften van de ademhalingssystemen van kinderen.

Omdat we begrijpen dat de behoeften van kinderen onvoorspelbaar en divers kunnen zijn, is onze Baby Breath Nebulizer Machine ontworpen om binnen een breed temperatuurbereik te werken.Het apparaat werkt efficiënt bij een werktemperatuur tussen 10°C en 40°COf het nu een koude avond of een warme middag is, onze vernevelaar is uitgerust om consistent te werken.de noodzakelijke behandeling zonder onderbreking te verlenen.

De voedingsopties voor deze kindernevelmachine zijn veelzijdig en gebruiksvriendelijk.de vernevelaar kan worden aangedreven via meerdere bronnen, zoals wandladers, powerbanks of een compatibele USB-poort, zodat het apparaat altijd en overal klaar is voor gebruik.de machine kan ook met alkalische batterijen worden aangedreven, een ononderbroken dienstverlening aanbieden en ervoor zorgen dat de therapie van uw kind onverwijld wordt voortgezet.

Onze toewijding aan een stressvrije ervaring voor zowel kinderen als ouders komt tot uiting in het gebruiksgemak en onderhoud van de vernevelaar.De eenvoudige montage en het eenvoudige gebruik maken het mogelijk om het snel op te zetten, terwijl het reinigingsproces efficiënt en moeiteloos verloopt en minimale inspanning vereist om optimale prestaties en hygiëne te behouden.

Kortom, onze Kids Nebulizer Machine onderscheidt zich als een betrouwbare, efficiënte en draagbare ademhalingsapparaat speciaal ontworpen voor kinderen.Het voldoet aan de unieke vereisten van pediatrische aerosoltherapie met zijn geavanceerde technologie die zorgt voor de levering van fijne deeltjes voor een effectieve behandelingDe flexibele voedingsopties, gecombineerd met de mogelijkheid om te werken in verschillende temperaturen, maken het een onmisbaar hulpmiddel voor het beheer van de ademhalingsproblemen van uw kind.Investeer in de gezondheid en het comfort van je kindje met onze Baby Breath Nebulizer Machine, de perfecte metgezel voor het beheersen van ademhalingsziekten met gemak en efficiëntie.

 

Kenmerken:

  • Productnaam: Nebulizer voor kinderen
  • Deeltjesverdeling: ≥ 70% Fijne deeltjes 1,5-3um
  • Contra-indicatie: NIET
  • Naam van de vernevelaar: Medische netvernevelaar
  • Voordelen: Dubbelkanaal en kamer
  • Afmetingen: 6,7 x 3,5 x 7,5 inch
  • Sleutelwoord: Kinderaasthma Nebulizer Machine
  • Sleutelwoord: Kinderverdundelaar.
  • Sleutelwoord: Pediatrische Draagbare Nebulizer Machine
 

Technische parameters:

Parameter Specificatie
Verdunningspercentage 00,25-0,6 ml/min
Werktemperatuur 10°C - 40°C
Stroomvoorziening USB-type-c, alkalische batterijen
Functie 6 dagen lang rechtstreeks naar de alveoli
Naam van de vernevelaar Medische netverneveler
Pakket Details Kleurdoos
Stroomvoorziening Verwijderbare batterij
Afmetingen 6.7 x 3.5 x 7.5 inch
Model Draagbare compressor-nebulizer
Verdeling van deeltjes ≥ 70% Fijne deeltjes 1,5-3um
 

Toepassingen:

Het merk deePNebu, met zijn modellen A18+, A18, B9 en C9,biedt een reeks van Kids Nebulizer Machines ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van kinderen die lijden aan ademhalingsproblemen zoals astmaDeze nebulizers zijn afkomstig uit China en zijn populair geworden vanwege hun effectieve levering van medicijnen en gebruiksgemak.De deePNebu Kids Medical Nebulizer Machine is ideaal voor verschillende toepassingsscenario's, zodat kinderen de beste ademhalingszorg krijgen wanneer dat nodig is.

Een van de belangrijkste toepassingen van de deepPNebu-nebulizer is thuisgezondheidszorg.Ouders van kinderen met astma kunnen de Child Asthma Nebulizer Machine gebruiken als onderdeel van een dagelijks beheerplan om astma-aanvallen te voorkomen en de symptomen onder controle te houden.De draagbaarheid van de machine, aangedreven door een uitneembare batterij, maakt het mogelijk deze buiten de traditionele huishoudelijke omgeving te gebruiken, waardoor deze handig is voor reizen of bezoeken aan familieleden.

In noodgevallen waar een kind een onverwachte astma-aanval heeft, kan het gebruik van een deepPNebu Kids Ultrasonic Nebulizer Machine ook een voordeel zijn.de snelheid van verneveling van de verneveler van 0.25-0.6 ml/min zorgt voor snelle verlichting.Terwijl de indeling ervan als medisch hulpmiddel van klasse IIa de veiligheid en betrouwbaarheid in een professionele omgeving garandeert.

Buiten activiteiten zoals uitstapjes of sportevenementen kunnen een uitdaging zijn voor kinderen met ademhalingsproblemen.Het compacte ontwerp en de batterijfunctie van de deepPNebu-nebulizer bieden een oplossing voor on-the-go nebulizertherapieDe verdeling van fijnstofdeeltjes van ≥ 70% tussen 1,5 en 3 mm zorgt ervoor dat de medicatie effectief wordt toegediend, zelfs wanneer u niet thuis bent.Deze eigenschap is met name gunstig voor kinderen die gedurende de dag frequente behandelingen nodig hebben.

Bovendien is de deePNebu Kids Medical Nebulizer Machine geschikt voor gebruik tijdens seizoensveranderingen wanneer kinderen gevoeliger zijn voor ademhalingsinfecties of door allergie veroorzaakte astma-aanvallen.De efficiënte deeltjesverdeling van de machine helpt de symptomen te verlichten en de medicatie effectief toe te dienen, die ouders en verzorgers een betrouwbaar hulpmiddel biedt om de gezondheid van de ademhaling van hun kind te beheren.

Tot slot is het deePNebu-assortiment, met zijn innovatieve vernevelingsmodellen A18+, A18, B9 en C9, veelzijdig voor verschillende situaties waarin kinderen behoefte hebben aan verlichting van ademhalingsproblemen.Of het nu voor routine thuiszorg is., in educatieve of professionele zorginstellingen, of onderweg, bieden de deePNebu Kids Nebulizer Machines praktische, effectieve,en veilige oplossingen voor de behandeling van kinderasthma en andere ademhalingsziekten.

 

Aanpassing:

De introductie van de deePNebu Pediatric Portable Nebulizer Machine, een state-of-the-art oplossing voor ademhalingstherapie bij kinderen, verkrijgbaar in meerdere modellen, waaronder A18+, A18, B9 en C9,elk op maat van de unieke behoeften van onze jonge patiënten.

De deepPNebu Kids Compressor Nebulizer Machine is zorgvuldig in China vervaardigd en werkt optimaal binnen een temperatuurbereik van 10°C tot 40°C, waardoor betrouwbare prestaties in verschillende omgevingen worden gewaarborgd.

Onze deepPNebu-nebulizer heeft een unieke functie: 6 dagen lange direct-to-alveoli-functie, waardoor medicijnen voor langere tijd continu en effectief naar de longen worden geleverd.

Met compacte afmetingen van 6,7 X 3,5 X 7,5 inch is deze Medical Mesh Nebulizer ontworpen voor gemak en gemakkelijke hantering door zowel ouders als kinderen.

Elk deePNebu-apparaat wordt geleverd in een prachtig ontworpen kleurdoos, waardoor het zowel een praktisch als een aantrekkelijk pakket is voor de ademhalingsbehoeften van uw kindje.

 

Ondersteuning en diensten:

Welkom bij de Product Technical Support en Services voor de Kids Nebulizer Machine.Onze technische ondersteuning diensten omvatten hulp bij het oplossen van problemen, instructies voor het gebruik van het product, onderhoudstips en garantie-informatie.

Als u problemen ondervindt met uw Nebulizer voor kinderen, kan onze hulp bij het oplossen van problemen u helpen bij het identificeren en oplossen van veel voorkomende problemen.Zie onze gebruiksvriendelijke handleiding met gedetailleerde informatie over gebruiksprocedures en veiligheidsmaatregelen.

Om uw vernevelaar in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud essentieel.BovendienAls uw machine onder de garantie vallende onderhouds- of reparatiewerkzaamheden vereist,ons beleid en procedures zijn ontworpen om uw problemen snel en efficiënt op te lossen.

Dank u voor het kiezen van onze Nebulizer Machine voor kinderen.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking:

De Nebulizer Machine is veilig verpakt in een kindvriendelijke, kleurrijke doos met een draaghandgreep voor gemakkelijk transport.de machine is ingebouwd in op maat gemaakte schuim om beweging en beschadiging tijdens het verzenden te voorkomenHet pakket bevat ook een geïllustreerde gebruiksaanwijzing, een voedingsadapter, een set herbruikbare vernevelingsapparatuur voor kinderen en een garantie kaart.Alle verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van recyclebare materialen, waarbij een milieuvriendelijke aanpak wordt gewaarborgd.

Verzending:

Onze Nebulizer Machine voor kinderen wordt in een stevige doos geleverd om de integriteit van de originele verpakking tijdens het transport te garanderen.De buitenverpakking is verzegeld met knooppapier en duidelijk gemarkeerd met handhavingsaanwijzingen om ervoor te zorgen dat het product veilig aankomt.We bieden standaard, versnelde en prioritaire verzendmogelijkheden om aan verschillende bezorgbehoeften te voldoen.Bij verzending zal u informatie ontvangen over de levering van uw vernevelaar.Controleer het pakket bij aankomst en neem onmiddellijk contact op met de klantenservice als er schade is.

 

Vragen:

V1: Voor welke leeftijdsgroep is de deePNebu Kids Nebulizer Machine geschikt?

A1:De deepPNebu Kids Nebulizer Machine is ontworpen voor kinderen van alle leeftijden, van zuigelingen tot adolescenten.ervoor zorgen dat kinderen een effectieve nebulizeringsbehandeling kunnen krijgen terwijl ze opgroeien.

V2: Kan de deePNebu Kids Nebulizer Machine zowel voor verkoudheid als voor astma worden gebruikt?

A2:Ja, de deePNebu Kids Nebulizer Machine kan gebruikt worden om medicijnen toe te dienen voor verschillende ademhalingsproblemen, waaronder verkoudheid, astma, bronchitis en andere ademhalingsallergieën.Raadpleeg altijd een arts om de juiste medicatie en dosering voor uw kind te bepalen.

V3: Zijn de deepPNebu Kids Nebulizer Machine modellen A18+, A18, B9 en C9 draagbaar?

A3:Ja, alle modellen van de deePNebu Kids Nebulizer Machine, inclusief de A18+, A18, B9 en C9, zijn ontworpen met draagbaarheid in het achterhoofd.het gemakkelijk maken van transport en gebruik onderweg.

V4: Wat is de energiebron voor de deePNebu Kids Nebulizer Machine?

A4:De deePNebu Kids Nebulizer Machine werkt meestal met een standaard stopcontact.het gemakkelijk maken voor reizenVoor gedetailleerde informatie over de energiebron raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van het specifieke model.

V5: Hoe maak ik de deepPNebu Kids Nebulizer Machine schoon en onderhoud ik deze?

A5:Om uw deepPNebu Kids Nebulizer Machine schoon te maken, dient u de instructies in de gebruiksaanwijzing te volgen.na elk gebruik met warm zeepwater wassen, en spoel ze grondig af. Laat alle onderdelen op een schone handdoek laten drogen voordat ze opnieuw worden samengesteld. Sommige onderdelen zijn mogelijk ook veilig voor de vaatwasser of vereisen specifieke reinigingsinstructies,dus het is belangrijk om te verwijzen naar de handleiding specifiek voor uw model (A18+, A18, B9 of C9).

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Draagbaar Mesh Nebulizer Leverancier. Copyright © 2022-2024 mesh-nebulizers.com . Alle rechten voorbehoudena.